2010. augusztus 29., vasárnap

Kiserdő :-)


Szokás szerint, megint el vagyok csúszva pár nappal.

Csütörtök délután elsétáltunk Connorral a kiserdőbe. Nora is elkisért minket gazdival, de őt hazavitte Gabesz, mert nem elég hogy valami hotspot szerűség volt az arcán (ami szerencsére már kezelve van és szépen gyógyul), de még éppen akkor a füle is be volt gyulladva, úgyhogy jobbnak láttuk, ha nem hempereg a porban és fűben.



Nagyon jó kis csapat gyűlt össze, régen nem látott jó ismerősök. Ott volt Döme, Jammy, Sally, Zara, Maya, Stella és persze Connor. Jó buli volt, a kutyák élvezték a társaságot, nagy gödröket ástak, ebben Connor és Maya jeleskedett. A meleg miatt viszont sokat hűsöltek és pihentek. Connor rengeteget ivott, amikor öntöttek vizet valamelyik kutyának, ő volt a következő, aki az itató tál mellé feküdt és őrizte:-) Aztán kiborította és belefeküdt a sárba...hát igen...ezzel a produkciójával senkit nem lepett meg, mindenki csak legyintett "Connor..." :-)


"Connor..."

Zara és Connor birkóztak egyet, amiből megint csak megállapíthattuk, hogy Connor imád fetrengeni. Zara pedig imád fölötte bohóckodni, megharapdálni a csánkját és félelmetesen morogva megpihenni rajta. Aranyosak:-)


Connor behívásával meg voltam elégedve, egyszersem hibázott és én sem. Próbálom elkerülni, hogy lehetetlen helyzetből hívjam be, de úgy veszem észre mostmár egyre jobban figyel rám és szemmeltart. Reménykedem...reménykedem...

Köszönet a képekért Timcsinek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése