2009. június 16., kedd

Vegyesfelvágott


Kicsit el vagyok maradva a blogbejezésekkel, úgyhogy most pótolok.
Először is a hétvégéről regélek:
A Gátéri kiruccanásunk nem jött össze sajnos, mert nagyon sokat kell tanulnom, ugyanis csütörtökön államvizsgázom....úgyhogy mindenki aki, ezt olvassa, csütörtökön reggel 8-kor arra koncentrál, hogy jót húzzak és a tanárok ne kötözködjenek!!!!
Visszatérve a hétvégére. Mindkét nap reggel kimentünk Timcsiékkel mezőre. A kutyák a szokásos programjukat lerendezték, azután gyakoroltunk egy kicsit.

Azok a fülek :-)

Alapvető fegyelmezési gyakorlatokat (lábnál sétálás pórázzal, póráz nélkül, marad, távolban ültetés, fektetés, behívás). Haladunk, szépen fokozatosan, de haladunk :-) Az ebek pedig szenzációsak.
Játékukról meg is lehet nézni a videót, Connor honlapján a galériában!

Connor esés közben

Ma Connor kapott egy fekhelyet, amihez nagyon kedvező áron jutottam hozzá. Úgy gondoltam, mostmár úgy sem nő tovább és eddig egy pléden aludt, igazán megérdemli, hogy szuper kényelmes fekhelye legyen. Örült neki és szerencsére szeret benne fetrengeni.

Connor az új helyén
Persze kapott préselt csontot is (amit még nem adtam oda neki) és játékot...az egyik játék nem sokáig bírta a másikra viszont vigyáz...rafkós:-). Mint egy kisgyerek úgy örült ennek az olcsó kis semmiségnek, 10 percen keresztül hordozgatta a szájában, megmutatta mindenkinek és közben riszálta a fenekét. Annyira jó nézni, ahogy örül...feltöltődök és lendületet kapok:-)

Előtte-utána
Ma este megint terep, kutyafutta, rohangálás és egy kis gyakorlás. Aztán lehet, hogy benézünk még a főtérre egy kicsit a városi közlekedést is gyakoroljuk és mellesleg jó programok vannak...és jó borok ;-)

Pihenés az autó árnyékában

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése