2010. október 2., szombat

Bájsziköl, bájsziköl...:-)

Hétköznaponként sokat sétálunk mostanában. Főleg a pórázas sétára helyezzük a hangsúlyt. Körülbelül másfél, két hónapja kezdtünk újabb és újabb helyekre sétálni. Lehetőleg hosszabb sétákat teszünk. Vasútparkba, kiserdőbe, városközpontba és amerre csak lehet jön velem Connor. A sétás rituálékat nekem kell igazán begyakorolni, mert a következetesség sajnos még nem a legnagyobb erősségem, de dolgozom az ügyön.


Két dilinyós

Csaba módszerét használva lényegesen sokat javult a lábmunka, persze ehhez a megfelelő állapotba kell kerülnünk, mármint nekem és Connornak is...mert van hogy elgurul a gyógyszer (mindkét részről) :-)
Komoly fejszerkezet :-)

Már jóideje tervezem, hogy megtanítom Connor bicikli mellett futni. Tegnap itt volt Gabesz biciklije (az enyém "reparálás" alatt) és az esti sétánál, kipattant a szikra a fejemből, hogy itt az alkalom.
Meglepő volt számomra, hogy milyen gyorsan és egyszerűen ment a dolog, pedig elég komoly fenntartásaim voltak. 10 méter után már simán biciklizhettem, Connor pedig boldogan kocogott majd futott a bicikli mellett. Úgyhogy éljen, éljen, tudunk biciklizni!!! Remélem minél elöbb harcra kész lesz a bicajom és kezdődhet a menet :-) Persze először szigorúan esténként, kevés inger és ember mellett rójuk majd a köröket.

A hét képe :-D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése